Vårens berg- och dalbana

Livet är en berg och dalbana det har jag förstått nu och det förklarar varför man blir yr ibland...
Det är vår nu, det märker man på morgonen när man blir väckt av solens underbara strålar och fåglarnas vackra sång, det händer bara på våren... Det är skönt att den är här nu, och nu hoppas vi bara att det kommer bli en underbara sommar med värme och solsken!
Byebye Nic

Emptyness in emptyspace...

Ibland kan det kännas som om livet håller på att gå under, men inte långt efter det händer någonting som du antingen längtat efter eller som gör dig otroligt glad. Problemet med det är bara att efter det kommer bomben igen, någonting händer som gör att du har svårt att sova, att kliva upp, att överhuvudtaget orka göra någonting annat än att bara sitta och stirra in i väggen...
Ibland undrar jag ifall dåliga saker händer för att man har roligt, eller för att saker flyter på. Att det är någon som sitter och tittar på ens liv och tycker att det är för mycket lycka just nu så det måste bli balans... Jag skulle vilja veta om det finns någon sån, ifall inte, varför händer då jobbiga saker som man inte kan lösa...?
Varför ska det alltid hända dåliga och jobbiga saker efter att man har haft en glad dag eller man har vunnit någonting i livet, varför ska det alltid vara balans?
Jag vet att jag brukar säga att man ska tänka på de positiva sakerna i livet, de bra saker som händer och inte tänka så mycket på de dåliga sakerna som händer. Men när det blir såhär är det till och med svårt för mig att intala mig själv att tänka positivt....
Byebye Nic

RSS 2.0