Fester, brasor och en massa filmer

Sista april idag, och jag förmodar att de flesta kommer att sitta antingen inne eller vid en brasa, vissa kanske också far iväg och festar någonstans. Jag vet i alla fall att jag kommer vara hemma och städa huset idag och sedan vänta på att några kompisar kommer över, vi ska titta på film och ha roligt. Men under tiden jag väntar kommer en av dem hålla ett tal, ett invigande tal till våren...Emilia Holmlund

Det där talet kommer både vid fel tid och rätt tid, det kvittrar och sjunger när man vaknar på morgen, alltså har våren kommit. Men det är ruggit och mulet väder ute och det känns inte lika mycket som vår...

Byebye Nic


Livets väg

Mycket kan hända på väldigt kort tid, man hinner inte med i svängarna och man hinner inte förstå vad som hänt förrän nästa sak händer. Jag förstår inte varför det ska vara så? Kan livet inte bara lugna ner sig lite och visa tydliga svängar och skillnader och låta en hänga med i vad den väljer för oss?
Allt skulle vara mycket lättar, man skulle inte bli så förvånad, ledsen, arg eller helt apatisk. Det skulle flyta på bättre också....

Byebye Nic


Småa nykomlingar

Bebisar är ett intressant fenomen, de är så intresserade av världen runt omkring sig och vi vet inte hur mycket de förstår. De kanske förstår allt vi säger och gör men kan inte säga det utan måste visa det på något sätt, och vi förstår inte deras sätt och då blir det en massa skrik.
Jag träffade Pierre (min bror), hans tjej Sofia och deras barn Charlie, det var trevligt att se honom och det var trevligt att få prata med dem litegrann. Charlie mår helt utmärkt och är en väldigt intressant lite krabat, han är väldigt tyst och filosoferar ganska mycket, den enda gång han gav ifrån sig något ljud var när han blev hungrig och ville ha mat.

Byebye Nic


Happy

Du är coolt att under en dag kan ens humör ändra sig minst 10 gånger, men det är så minimalt att man knappt märker det, man känner av det litegrann.
Men det som gör en dag fulländad är när man kommer hem på bra humör och det känns inte som om något kan förstöra det, det är nog en dag som verkligen blivit lyckad även om den varit pest under vissa stunder.

Jag kan säga att så har min dag varit idag....

Byebye Nic


Hurt

Nu är man tillbaka från en helg med en massa konfirmander, de var jättelugna så vi hade en ganska skön helg.

Varför hoppas man så mycket innan man vet? Varför tar man risker att såra sig själv? Varför utsätter man sig själv för det?
Om man nu säger att man inte vill bli sårad igen, att man inte skulle klara av det. Varför utsätter man sig för det då?
Varför tar man den risken som man vet kan sluta med att man blir sårad? Och varför håller man fast vid en person som lyckas såra en, varför inser man inte att man är orolig eller sårad?
Man går omkring och tänker "men idag kan jag höra av mig, han/hon kanske är på bättre humör" och det slutar med att man får ett svar som t.ex "jag pallar inte att prata med dig" eller " Okej.""Ja""Nja""Venne" Varför inser man inte att personen verkar inte så intresserad?

Byebye Nic


Längtans förvirring

Längtan är något av det jobbigaste i livet, speciellt om man längtar efter någon man inte borde längta efter eller något som inte är säkert att det kommer hända.
Sedan är det inte roligt att vara på myshumör samtidigt som man längtar, och man är fast ute i buschen. Det är nog ett av det jobbigaste, men ovisheten slår nog det ändå. Att inte veta vad som händer eller kommer att hända är både förvirrande och jobbigt. Man blir nervös och man kan inte koncentrera sig längre, tyvärr blir man också väldigt elak mot andra. Kanske inte med elaka kommentarer utan med att man inte riktigt lyssnar på vad de har att säga eller att man kanske inte orkar lyssna alls....

Byebye Nic



Spelningar

Blev inget inlägg igår, jag var på skolkyrkoforum och spelade med Emilia och Ida.
Folket verkade gilla det starkt och det är roligt att höra, det är inte roligt att spela när ingen uppskattar det man gör.
Och det är ju roligt att spela, det kan jag verkligen inte neka, men man kanske måste ta och hitta den riktiga glädjen i det igen....

I helgen kommer det bli ganska tyst här igen, jag ska upp till solberg och vara ledare på ett läger och även spela på gudstjänsten där. Så jag har ingen tillgång till internet men det är ju en skön omväxling ibland

Byebye Nic


Kladdkakemuffins

Dagar kan vara väldigt intressanta, det är väldigt intressant hur mycket ens tankar kan påverka ens humör och beteende på skolan och mot andra.

Jag har haft ett intressant litet snack med Olivia idag, vet dock inte om vi kom fram till något speciellt. Jag kan säga att det resulterade i ett avdomnat arsel och kanske lite besvikna lärare, men det får vi reda på imorgon.
Det var ett gansak intressant stäle vi hade hittat också (förmodligen är vi de sista som hittar det), i musik korridoren vid deras ingång. Där var det varmt och skönt och man fick lyssna på fin stämsång medan man pratade, det tackar jag musikestetarna för, tackar.

Men nu ska jag gå och baka åt mamma, cupcakes och kanske en kladdkaka, får se hur mycket topping jag har kvar.

Byebye Nic


Förvirring

Jag spelade med mitt band igår och då skulle mannen presentera oss:
"Nu ska de här tjejerna hålla i underhållningen, eller är det bara tjejer"
Han syftade på att jag såg ut som en kille, haha, det är jag väldigt van vid och det gjorde verkligen så att stämningen blev avspänd.
Men det var roligt att höra i alla fall, det var länge sen sist.

Jag förstår inte riktigt varför man ska bli påverkad så mycket av en människa, av flera människor.. Varför kan amn inte få gå igenom livet utan att man fastnar för en peson och sedan kan man inte släppa det, även om man vet att personen verkligen inte kan eller kommer fastna för dig tillbaka? Det är störande att det blir så, just nu skulle jag vilja slippa allt sånt, bara få gå igenom dagarna och kunna koncentrera mig på det jag måste koncentrera mig på. Just nu kan jag inte det och ibland vet jag inte ens varför och vem det är som påverkar mig den här gången...

Byebye Nic


Följa min blogg?


<a> href="http://www.bloglovin.com/blog/1706530/artics?claim=czb9hze659d">Följ min blogg med bloglovin</a>

Ibland förstår jag mig inte på internet saker, ska man inte kunna klicka på den eller? O.o

Time goes by

Det är intressant att jämföra bilder från förr och bilder från nu eller händelser från förr och händelser från nu. Det är så stor skillnad på hur man beter sig nu, alla plojjet har försvunnit helt, nu är vi mer som "vuxna". Säger inte att det är nått fel på att vara vuxen men man kan fortfarande vara plojj.
Det är både intressant och skrämande vad tiden kan göra med en, man ändrar sig så mycket på sån liten tid, man hinner knappt reagera själv så har man förändrats. Som man brukar säga "tiden läker alla sår" tydligen gör den mycket mer

Byebye Nic





Footprints

Människorna i vårt liv påverkar oss på ett plan vi själva inte kan förstå, vi kan inte heller förklara det.
Alla människor som vi träffar genom livet kommer att lämna ett litet fotspår och när man tänker tillbaka på något speciellt så kanske man kommer ihåg den personen.
Det är riktigt fascinerande faktiskt, för man vet aldrig när det kommer att hända....
Just nu lever jag i en helg som var för ett antal veckor sedan, jag var på ett läger som heter SUM och det kommer jag sent glömma. Människorna vi sov med kommer jag också länge komma ihåg, de satte verkligen spår hos en. Hela helge satte spår hos en och man lärde sig nya saker, både om sig själv och om annat... Det var något jag gärna skulle vilja uppleva igen...

Byebye Nic


Ny start

Nu ska vi tesat det här igen ^^ Jag hoppas att jag kommer att kara av det här bättre än förra gången  =P

Jag har suttit nu i två dagar och försökt få ut en idé på papper men allt jag har kommit fram till är att jag har hittat bilder som liknar den idén. Jag får nog lov att slå ihop dem på något vis =P Jag har kommit på vad jag skulle vilja tatuera in på min kropp ^^ men jag vet än inte var det ska sitta i så fall, antingen på höften, axeln eller underarmen =)
Jag ska rita designen och sedan får jag se vad jag bestämmer mig för, jag har trots allt ett halvår kvar tills jag fyller år och sedan måste ma ha pengar och jag funderar också på att pierca mig =P så det blir mycket pengar att lägga ut =)

Jag ska testa mig fram och hitta hur man ändrar saker på bloggen och hoppas att jag får den att bli exakt som jag vill ha den, den här gången ^^

Byebye Nic


Något i stil med den här =)
(Något i stil med den här plus lite slinger och en fjäril)

RSS 2.0