Galenskapens krafter

Det där kallar man galen, jag satt och tittade på TV med mina föräldrar igår när jag plötsligt fick upp en massa olika "bilder"/"scener" från en bok jag läst (det blir en film i min hjärna när jag läser) och jag kunde inte för mitt liv komma på vad det var för bok, hur den såg ut eller när jag läst den. Jag blev så frustrerad att jag faktiskt kom ihåg hela boken men ändå kunde jag inte komma på vilken det var.
Jag frågade flera personer om det lät bekant på nått vis, för det lät ju som en bok dom kanske skulle ha läst men ingen kunde hjälpa mig så då skulle jag försöka söka på internet. Då funkade inte internet....
Jag hade komit upp i sånt högt varv att när jag la mig i sängen slocknade jag direkt, sen nu när jag vaknade tänkte jag att jag kanske skulle prova om internet funkade och  sökte på goggle "bok med mord och husbil"
Första sidan som ko upp var rätt bok!.....  "Prykopaten med Dead Koontz"

Det är en riktigt riktigt riktigt bra bok så jag rekommenderar den för de som inte har läst den

Byebye Nic


Kränkningar

Okej, jag ursäktar redan nu om det här väcker starka känslor på något vis alls...

"Vad får man ut av att säga till någon annan att de är fel, eller att de är så usla på nått de gillar? Det är ju inte precis som om de själva kommer få bättre självförtroende eller nått sånt, och det är ju inte precis som om personen ska svara: ”åh tack så mycket, jag tycker du är det snyggaste jag sett, ska vi bli tillsammans?” Det finns ju en del som tar åt sig av såna kommentarer och det är ju inte precis som om de kan svara: ”åh, så snällt, jag var just påväg att fråga om du blev tappad i hundskit eller om det bara är ditt utseende” För det är ju elakt tillbaka och då är man inte mycket bättre själv.

Så vad ska man svara? Hur visar man att man inte bryr sig ett skit men man tycker att de borde sluta, för till slut kan det gå åt helvete? Och nog vet man att de inte vill höra samma kommentar tillbaka, men jag kommer nog aldrig förstå vad de får ut av det. Det är som sagt bara elakt.

Visst alla kanske inte älskar sitt utseende men bara för det hatar man det ju inte, jag hatar inte mitt, jag har bara vissa dagar som jag gillar det lite mindre. Jag är faktiskt riktigt nöjd med hur jag ser ut just nu, och det skäms jag inte för att säga. Okej, jag är lite ledsen att jag har gått upp lite grann men det är ju inte så konstigt, jag får ju inte sporta på något vis alls fortfarande tack vare körtlefebern, men snart får jag börja och då kommer jag ju hålla efter en del. Men bara för att jag är nöjd med mig själv går jag inte omkring och klankar ner på andra så att de ska känna sig sämre än vad jag gör. Det gör man bara inte!

Det finns ju vissa som verkligen hatar sig själv och tål inte ens att titta i spegeln och skulle de få den kommentaren skulle de bryta ihop helt, de skulle inte klara av att höra sina egna tankar i ord. Då blir de ju verklighet.

Man måste tänka efter innan man öppnar käften och säger något, visa lite respekt för andra, var inte en sån jävla egoist, du tjänar ändå inget på det....

Nu har jag sagt det jag ville säga, jag hoppas att folk fattar och skärper sig lite...."

 

Jag kände bara att jag behövde få det sagt, ditt finns ju en hel del som gör sånt här och verkligen inte tänker sig för.... Jag ursäktar mig också om jag någon gång har lyckats göra det, det var verkligen inte meningen...

Byebye Nic


RSS 2.0